22 november 2013

Lite rutiner

Det är så skönt med rutiner. Såna vanliga mamma rutiner som har när man har barn.
Idag kom sonen hem och det är så underbart att ha nån att laga mat till. Sitta tillsammans vid bordet, äta och prata lite om allt möjligt. Saknar det så mycket när han inte är här.
Så dom här helgerna när han väl är med mig njuter jag till fullo. Och skämmer bort honom ordentligt. En varannan helg mammas rättigheter kallar jag det för.
Har aldrig varit en varannan helg mamma förrän nu när jag flyttade hit. Det har alltid varit barnens pappa som har varit det. Men ibland ändras saker och ting i ens liv vare sig man vill eller inte. Och det har det ju verkligen gjort....
Längtar till sonen ska börja i gymnasiet för då kan han bo med mig varannan vecka. Det är dock 1 1/5 år kvar men det går fort försöker jag intala mig själv.

1 kommentar:

  1. Ja jag måste verkligen ha rutiner runt omkring mig eftersom jag har fått en hjärnskada 1995. Ja min psykolog som jag hade sa att jag inte har någon hjärnskada längre. Fast jag har ju fortfarande sviterna kvar efter den. Det kommer jag ha i resten ut av livet. Precis så som att jag inte kan dricka någon alkohol. Fast jag tar bara en dag i taget nu mera.

    SvaraRadera